Personvernerklæring

Takk for at du besøker www.kunstnerspire.no!

Denne siden eies av I. T. Hammar – Kunstnerspire (Organisasjonsnummer 812 037 692) herunder referert til som jeg/meg. Jeg er din behandlingsansvarlige når du bruker mine tjenester. Jeg lagrer ikke informasjon om deg når du besøker denne siden, men jeg bruker tredjepartsleverandører for å drifte nettsiden som kan lagre noe anonymisert data om for eksempel antall besøkende og hvilke land besøkende kommer fra (Du kan lese mer om deres personvern på One.com og Wordfence.com). I tillegg bruker jeg disse plugins: Akismet Anti-spam, Yoast SEO, FooBox Image Lightbox,  og FooGallery.

Hvis du kommenterer på innlegg på www.kunstnerspire.no må du legge igjen noe informasjon: kommentar, e-postadresse og navn. Legg bare igjen informasjon du er komfortabel med å vise på siden. E-postadressen din vil ikke vises på nettsiden, men den vil lagres slik at du kan få beskjed på e-post når jeg svarer på kommentaren din. Du trenger ikke å bruke ditt ekte navn der det står navn.

Ta kontakt hvis du har spørsmål, eller ønsker å endre eller slette informasjon så skal jeg gjøre dette der det er mulig og lovlig for meg å gjøre. Kontakt meg på post@kunstnerspire.no eller på telefon 41 41 02 39.

Sist oppdatert: 06.03.2019